Introductie

TACB is een jonge vereniging die werd opgericht in de loop van 2009. Het is de eerste en enige specifieke club in België voor bezitters en liefhebbers van Porsche Transaxle modellen.

Wij hebben als doel zoveel mogelijk liefhebbers en bezitters van een Porsche 924, -944, -968 of -928 te verenigen, en zo een actiefTACB is een jonge vereniging die werd opgericht in de loop van 2009. Het is de eerste en enige specifieke club in België voor bezitters en liefhebbers van Porsche Transaxle modellen. platform te creëren voor het delen van onze passie. Het sociale karakter van onze club benadrukken we door zelf regelmatig uiteenlopende activiteiten te organiseren, of door in clubverband deel te nemen aan andere evenementen.

Verder proberen we vooral een open club te zijn zonder al te veel regels. De enige voorwaarde om lid te kunnen worden is in interesse hebben in hogergenoemende modellen of beter nog, er eentje bezitten. Er is evenmin een beperking ten aanzien van bouwjaar van de auto.

 

TACB is tevens aangesloten bij de BFOV      (Belgische federatie van oude voertuigen). De BFOV is een overkoepelend orgaan dat de belangen van de oldtimerliefhebbers behartigt op nationaal vlak, en is op haar beurt lid van de FIVA die opereert op internationaal niveau.

Als lid van onze club krijg je hierdoor toegang tot een aantal voordelen waaronder de mogelijkheid tot het afsluiten van een voordelige verzekering en pechbijstand.

Op de volgende pagina’s vind je meer informatie over hoe alles tot stand is gekomen. Om te weten hoe onze club gestructureerd is kan je het clubreglement nalezen. Heb je na het doorlezen van deze informatie nog vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@tacb.be of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.

Ben je overtuigd? Klik dan op de link ‘Lid worden’ bovenaan om je aanvraag tot lidmaatschap online in te dienen!

Geef een reactie