Welkom op de TACB website

De specifieke club voor Porsche 924, 944, 968 en 928!

Onze club is een aanspreekpunt voor liefhebbers van Porsche transaxle auto’s, en biedt haar leden een platform voor het uitwisselen van kennis en informatie over deze Porsche modellenreeks. We zijn een jonge dynamische vereniging, een open club waar rijden, de passie voor techniek en recreatie voorop staan.
Ben je zelf eigenaar van een Porsche 924, 944, 968 of 928 en geïnteresseerd in lidmaatschap, of gewoon nieuwsgierig? Lees dan snel verder!
Leden met een geldig lidmaatschap krijgen toegang tot het private deel van onze website.

Word TACB sponsor!

Heb je een bedrijf en ben je TACB wel genegen?
Reeds voor een klein bedrag kan je sponsor worden.
Klik hier voor meer info!


Volgend evenement:   Zeeland weekend (volzet) alle info hier


Voor leden met licencie TACB is er nu een ledenlijst beschikbaar met tel. nr en emailadres. Zie Introductie/leden.


Door de virusbeveiliging van onze website, kan het gebeuren dat door herhaaldelijk een verkeerd wachtwoord in te voeren, je account tijdelijk geblokkeerd wordt. Deblokkeren kan je hier


Beste Porsche liefhebber,

Het zomerreces hadden we al beëindigd met de T&C te Rotselaar.

Aanstaand weekend vertrekken we met een twintigtal auto’s op het jaarlijkse weekend.

Deze keer zoeken we het niet te ver van huis, en rijden Zeeland in.

Hieraan deelnemen is uiteraard niet meer mogelijk aangezien de inschrijvingen reeds een tijd afgesloten werden, doch niet getreurd, er komen nog enkele najaar activiteiten aan waaraan je nog wel kan deelnemen.

Als eerste schotelen we je nog de Herfstrit voor op zondag 22 oktober.

We verzamelen om 9.30h in het wegrestaurant van het Total benzinestation langs de E313 te Tessenderlo (richting Antwerpen-Luik).

Na de gebruikelijke koffie rijden we dan naar de Voerstreek waar je in ’s Gravenvoeren een lichte (of desgewenst zware lunch) kan nuttigen.

Via een mooie rit uitgestippeld door onze routegoeroe Jan belanden we dan omstreeks 14.30h bij Meester Chocolatier Darcis in Verviers.

Daar bezoeken we het aanpalende chocolade museum, waarna dit lekkere product geen geheimen meer voor je heeft. Uiteraard kan je wanneer het water je uit de mond loopt ook inkopen doen.

Vervolgens maken we nog een kort rit om een bezoekje te brengen aan de stuwdam van de Gileppe, waar eventueel even iets kan gedronken worden.

Daarna keren we op onze stappen terug naar Verviers, waar de liefhebbers van een gezamenlijk diner mee kunnen aanschuiven in Hotel Van Der Valk.

Voor deze rit wordt geen inschrijvingsgeld gevraagd. Ieder betaald zijn eigen verbruik.

Natuurlijk dien je wel op voorhand in te schrijven, zodat we de nodige reservatie kunnen doen.

Uiterste inschrijvingsdatum is 16 oktober. Dit doe je via de TACB website.

Op zondag 19 november houden we onze jaarlijkse Ledenvergadering, zoals de afgelopen jaren steeds in Hotel Aldhem (Jagersdreef 1 te Grobbendonk).

Naast wetenswaardigheden over het reilen en zeilen van onze club krijg je ook de preview van het programma 2018 te zien.

En zoals steeds wordt deze bijeenkomst afgesloten met een gezellige babbel in de bar, met TACB traktatie uiteraard.

En tot slot mogen de diegenen die van een snuifje competitie houden ook al de 8ste Nacht van de Klaplampen op zaterdag 9 december noteren in hun agenda.

Het beste team zal ook nu weer aan de haal kunnen gaan met 2 flessen champagne.

Die sleep je in de wacht wanneer je er in slaagt de uitgezette route zo correct mogelijk te rijden en de gestelde vragen juist te beantwoorden. Een aanrader !

 

Graag tot op één van deze gelegenheden.