Welkom op de TACB website

De specifieke club voor Porsche 924, 944, 968 en 928!

Onze club is een aanspreekpunt voor liefhebbers van Porsche transaxle auto’s, en biedt haar leden een platform voor het uitwisselen van kennis en informatie over deze Porsche modellenreeks. We zijn een jonge dynamische vereniging, een open club waar rijden, de passie voor techniek en recreatie voorop staan.
Ben je zelf eigenaar van een Porsche 924, 944, 968 of 928 en geïnteresseerd in lidmaatschap, of gewoon nieuwsgierig? Lees dan snel verder!
Leden met een geldig lidmaatschap krijgen toegang tot het private deel van onze website.

Word TACB sponsor!

Heb je een bedrijf en ben je TACB wel genegen?
Reeds voor een klein bedrag kan je sponsor worden.
Klik hier voor meer info!


Volgend evenement:   Zomerrit naar de Ardennen… inschrijven kan je hier


Voor leden met licencie TACB is er nu een ledenlijst beschikbaar met tel. nr en emailadres. Zie Introductie/leden.


Door de virus beveiliging van onze website, kan het gebeuren dat door herhaaldelijk een verkeerd wachtwoord in te voeren, je account tijdelijk geblokkeerd wordt. Deblokkeren kan je hier


Mededelingen van onze sponsoren 

Beste Klant,

Na een eerste succesvolle en leuke eerste trackday vorig jaar hebben we besloten om dit jaar nogmaals een trackday te organiseren.
Onze trackday gaat terug door op het Circuit van Clastres in Noord-Frankrijk. Wij huren het circuit helemaal af, dus enkel wij en jullie zullen aanwezig zijn en rondrijden.
Het is ons dit jaar gelukt een datum te krijgen in een weekend, namelijk zondag 9 juli 2017. Het circuit is de hele dag ter beschikking van ons en we beginnen het rijden omstreeks 9u om te eindigen om 17u. Er is drank en eten voorzien voor elke deelnemer en inbegrepen in de prijs.
Wij vragen 125€ per auto incl bestuurder en 25€ per bijkomende passagier / bestuurder.
Let wel, indien u vervoer wenst voor u of uw auto gelieve dit dan ruim op voorhand aan te vragen en dan zullen wij u een bestek hiervoor opmaken.