Zomerrit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 21/07/2017
De hele dag

Locatie
AC restaurant Barchon CEREXHE-HEUSEUX

Categorie


 

Tijdens de twee zomermaanden staan de TACB activiteiten steeds op een wat lager pitje.

Echter, om de thuisblijvers toch iets te geven om naar uit te kijken en de buitenlandse vakantiegangers te doen watertanden, komt onze ‘Driversrit’ er weer aan, zoals steeds op onze nationale feestdag 21 juli.

Wat hebben we deze keer in petto:
Uiteraard zullen er kilometers gemaakt worden, want even gewoontegetrouw vreten we op die dag asfalt en hebben we een attractie die we bezoeken.
Dit jaar worden we verwacht in Hermeskeil (D), waar zich één van de grootste vliegtuigmusea van Europa bevindt. Hier kan je alvast een kijkje nemen: http://flugausstellung.de/

Het programma:
8.00h: Er wordt verzameld voor de start en de traditionele koffie aan het wegrestaurant in Barchon langs de E42.
Stipt om 8.30h gaan we op pad richting Hermeskeil (over een mix van landwegen en Duitse autostrades). Je hoeft niet wakker te liggen van Duitse milieuvignetten aangezien we geen Umweltzonen inrijden.
(ter info: http://gis.uba.de/website/umweltzonen/index.html).
11.30h: We rijden de parking op en krijgen allen bij elkaar een prominente stelplaats voor het metalen speelgoed dat wij meebrengen.
12.00h: We nuttigen een simpele broodjeslunch. Dit doen we niet zomaar in een doordeweekse resto … nee, we mogen de sfeer opsnuiven hoe het was te mogen lunchen tijdens een vlucht met de Concorde… Hostessen bedienen ons binnenin het supersonische vliegtuig, dat jammer genoeg (of gelukkig …) aan de grond blijft.
12.45h: Een gids neemt ons op sleeptouw en leidt ons de ‘Flugaustellung’ rond gedurende een interessante tour van ongeveer één uur, zowel binnen als buiten.
14:30h: Nadat we onze dorst gelest hebben, starten we Porsches weer op om via de Duitse landelijke wegen, en een plas- en drinkstop rond 17.30h te arriveren op de plaats waar we het afsluitende diner nuttigen (waarschijnlijk Monschau).
Daarna ontbinden we de groep en gaat ieder zijn eigen weg weer.

Inschrijven kan tot en met 14 juli op de website, nadat je ingelogd bent..
Deelnameprijs is 20€ per persoon. Hierin zit de lunch met dranken en toegang begrepen.
Diner alsook alle versnaperingen onderweg is voor eigen rekening.
Geef wel aan ( in het vak opmerking) of je mee dineert of niet, zodat we voor het juiste aantal personen kunnen reserveren !

Graag tot dan !

Reserveringen

Je moet je eerst aanmelden voordat je kan inschrijven.


  • Marc Roekens
  • Rudi Smolders
  • Jan Danckaers
  • Tom Beullens
  • David Straetmans
  • Danny Camphyn
  • Rudi Smet

Geef een reactie